جرای طرح ضربتی بازرسی از واحدهای عرضه و فروش مواد غذایی سطح شهرستان سیرجان
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان؛ طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها و دیگر واحد های عرضه و فروش مواد غذایی سطح شهرستان آغاز شد. معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این باره گفت: به منظور کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه و حفظ سلامت شهروندان؛ طرح ضربتی […]
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان؛ طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها و دیگر واحد های عرضه و فروش مواد غذایی سطح شهرستان آغاز شد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این باره گفت: به منظور کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه و حفظ سلامت شهروندان؛ طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها و واحدهای عرضه مواد غذایی در تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۱۱ در سطح شهرستان اجرا گردید.
دکتر نژاد بیگلری با اشاره به اجرای طرح بازرسی از واحدهای فروش و عرضه مواد غذایی سطح شهرستان افزود: در ادامه طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به منظور سامان دهی عرضه مواد خوردنی، آشامیدنی و حذف مواد غذایی غیربهداشتی و فاقد مجوز بهداشتی از سطح عرضه؛ اقدام به اجرای طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها، لبنیاتی ها و سایر مراکز عرضه مواد غذایی سطح شهرستان کردند.
معاون بهداشتی دانشکده در ادامه با تاکید بر اهداف اجرای طرح ضربتی بازرسی از این واحدها تصریح کرد: در این بازدیدها کارشناسان بهداشت محیط ضمن نظارت بر وضعیت بهداشتی ( بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل کار، شرایط ساختمانی)؛ نسبت به کنترل کیفی کلیه مواد غذایی به ویژه مواد غذایی بسته بندی اقدام نمودند.
در خصوص نحوه اجرای این برنامه مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای اظهار داشت: این طرح توسط ۱۱ تیم ۲ نفره از بازرسان بهداشت محیط انجام شد؛ ۱۲۰ امکنه مواد غذایی مورد پایش قرار گرفت؛ به ۲۵ واحد متخلف اخطار بهداشتی صادر گردید و ۸ واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
همچنین در مجموع ۲۵۰ کیلوگرم اجناس فاقد مشخصات بهداشتی و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم گردید.
مهندس مریدی ضمن بیان این خبر اعلام داشت: تشدید بازرسی ها تا حصول نتیجه مطلوب که ارتقاء سطح بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان می باشد، ادامه خواهد داشت و با متخلفین تهدید کننده سلامت شهروندان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. ایشان هم چنین توصیه نمودند شهروندان محترم حین خرید مواد غذایی بسته بندی به مشخصات محصول از جمله پروانه/ مجوز بهداشتی و تاریخ تولید و انقضاء توجه نمایند و از خرید هر گونه مواد غذایی بسته بندی غیربهداشتی و فاقد مجوز بهداشتی خودداری نمایند، و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به شماره سامانه رسیدگی به شکایات مردمی (۱۹٠) اطلاع دهند.
دیدگاهتان را بنویسید