آخرین اخبار

پلمب ۳ واحد نانوایی سنتی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

  به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر نژاد بیگلری در این خصوص گفت: در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، سه واحد نانوایی به دلیل داشتن نواقص بهداشتی و همچنین استفاده از افزودنی های غیرمجاز توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده […]

اشتراک گذاری
۱۳ مرداد ۱۴۰۴
2 بازدید
نویسنده : اسماء فیروزآبادی
کد مطلب : 7804

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر نژاد بیگلری در این خصوص گفت: در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، سه واحد نانوایی به دلیل داشتن نواقص بهداشتی و همچنین استفاده از افزودنی های غیرمجاز توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده متخلفان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید‌.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و نظافت عمومی محل کار به متصدیان توصیه نمود از مصرف هرگونه افزودنی غیرمجاز از جمله جوش شیرین، انواع رنگ های مصنوعی و … در فرایند تهیه نان خودداری نمایند.

او افزود به منظور حفظ سلامت آحاد جامعه، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به طور مستمر به ویژه در ساعات غیر ادرای و روزهای تعطیل انجام می شود و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تماس ۱۹۰ گزارش نمایند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *