پلمب ۳ واحد نانوایی سنتی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر نژاد بیگلری در این خصوص گفت: در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، سه واحد نانوایی به دلیل داشتن نواقص بهداشتی و همچنین استفاده از افزودنی های غیرمجاز توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده […]

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر نژاد بیگلری در این خصوص گفت: در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، سه واحد نانوایی به دلیل داشتن نواقص بهداشتی و همچنین استفاده از افزودنی های غیرمجاز توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده متخلفان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و نظافت عمومی محل کار به متصدیان توصیه نمود از مصرف هرگونه افزودنی غیرمجاز از جمله جوش شیرین، انواع رنگ های مصنوعی و … در فرایند تهیه نان خودداری نمایند.
او افزود به منظور حفظ سلامت آحاد جامعه، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به طور مستمر به ویژه در ساعات غیر ادرای و روزهای تعطیل انجام می شود و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تماس ۱۹۰ گزارش نمایند
دیدگاهتان را بنویسید