جگر خام نخورید
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان گفت: اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پز، نگهداری لاشه دام در یخچال به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و جگر، امعا و احشا بمدت ۴۸ ساعت، خودداری از له کردن کنه با دست، استفاده از دستکش برای خردکردن گوشتهای قربانی بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال از […]
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان گفت: اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پز، نگهداری لاشه دام در یخچال به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و جگر، امعا و احشا بمدت ۴۸ ساعت، خودداری از له کردن کنه با دست، استفاده از دستکش برای خردکردن گوشتهای قربانی بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال از راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو است.
محمدرضا صادقیپور گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین دام و انسان است؛ که از طریق نیش کنه، تماس با خون و ترشحات دام آلوده و مصرف گوشتهای آلوده پیش سرد نشده حاصل از ذبح غیربهداشتی دامها خارج از کشتارگاه، به انسان منتقل میشود.
او ادامهداد: با توجه به حضور بازرسین بهداشتی و ناظرین شرعی در کشتارگاه دام شهرستان در عید قربان، از ذبح غیربهداشتی دام خارج از کشتارگاه خودداری کنند.
صادقیپور افزود: انجام روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان همچون پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه و ماسک ضروری است.
او اضافهکرد: بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچ علائمی دال بر بیماری ندارد و در صورت مشاهده کنه در دام بایستی ابتدا دام را با سم شستشو داده و پس از ۱۴ روز ذبح شود.
صادقیپور در پایان گفت: در روز عید قربان ۳ تیم ثابت و ۵ تیم سیار ناظرین بهداشتی آماده خدمترسانی هستند و همشهریان برای هرگونه مشاوره میتوانند در ساعات اداری با شماره ۴۲۲۰۵۰۳۶ تماس حاصل نمایند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید