آخرین اخبار

جرای طرح ضربتی بازرسی از  واحدهای عرضه و فروش مواد غذایی سطح شهرستان سیرجان

  به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان؛ طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها و دیگر واحد های عرضه و فروش مواد غذایی سطح شهرستان آغاز شد. معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این باره  گفت: به منظور کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه و حفظ سلامت شهروندان؛ طرح ضربتی […]

اشتراک گذاری
۱۴ شهریور ۱۴۰۴
8 بازدید
نویسنده : اسماء فیروزآبادی
کد مطلب : 8211

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان؛ طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها و دیگر واحد های عرضه و فروش مواد غذایی سطح شهرستان آغاز شد.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان در این باره  گفت: به منظور کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه و حفظ سلامت شهروندان؛ طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها و واحدهای عرضه مواد غذایی در تاریخ ۱۴۰۴/۰۶/۱۱ در سطح شهرستان اجرا گردید.

دکتر نژاد بیگلری با اشاره به اجرای طرح بازرسی از واحدهای فروش و عرضه مواد غذایی سطح شهرستان افزود: در ادامه طرح تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی؛ بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به منظور سامان دهی عرضه مواد خوردنی، آشامیدنی و حذف مواد غذایی غیربهداشتی و فاقد مجوز بهداشتی از سطح عرضه؛ اقدام به اجرای طرح ضربتی بازرسی از سوپرمارکت ها، لبنیاتی ها و سایر مراکز عرضه مواد غذایی سطح شهرستان کردند.

معاون بهداشتی دانشکده در ادامه با تاکید بر اهداف اجرای طرح ضربتی بازرسی از این واحدها تصریح کرد: در این بازدیدها کارشناسان بهداشت محیط ضمن نظارت بر وضعیت بهداشتی ( بهداشت فردی، بهداشت ابزار و وسایل کار، شرایط ساختمانی)؛ نسبت به کنترل کیفی کلیه مواد غذایی به ویژه مواد غذایی بسته بندی اقدام نمودند.

در خصوص نحوه اجرای این برنامه مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای اظهار داشت:  این طرح توسط ۱۱ تیم ۲ نفره از بازرسان بهداشت محیط انجام شد؛ ۱۲۰ امکنه مواد غذایی مورد پایش قرار گرفت؛ به ۲۵ واحد متخلف اخطار بهداشتی صادر گردید  و ۸ واحد متخلف  به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

همچنین در مجموع ۲۵۰ کیلوگرم اجناس فاقد مشخصات بهداشتی و تاریخ گذشته  جمع آوری و معدوم گردید.

مهندس مریدی ضمن بیان این خبر اعلام داشت: تشدید بازرسی ها  تا حصول نتیجه مطلوب که  ارتقاء سطح بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان می باشد، ادامه خواهد داشت و با متخلفین تهدید کننده سلامت شهروندان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. ایشان هم چنین توصیه نمودند شهروندان محترم حین خرید مواد غذایی بسته بندی به مشخصات محصول از جمله پروانه/ مجوز بهداشتی و تاریخ تولید و انقضاء توجه نمایند و از خرید هر گونه مواد غذایی بسته بندی غیربهداشتی و فاقد مجوز بهداشتی خودداری نمایند،  و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به شماره سامانه رسیدگی به شکایات مردمی (۱۹٠) اطلاع دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *