آخرین اخبار
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان خبر داد:

تعطیلی دو واحد نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی

  در بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی، دو واحد نانوایی سنتی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی مطابق آیین نامه اجرایی قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعطیل شدند. مهندس مریدی گفت با توجه به فصل گرما و در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه، نظارت و بازرسی از […]

اشتراک گذاری
۲۲ تیر ۱۴۰۲
166 بازدید
کد مطلب : 951

 

در بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی، دو واحد نانوایی سنتی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی مطابق آیین نامه اجرایی قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تعطیل شدند.
مهندس مریدی گفت با توجه به فصل گرما و در راستای حفظ سلامت آحاد جامعه، نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید می گردد، لذا متصدیان مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی به ویژه نانوایی ها، باید به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در راستای حفظ سلامت همگانی توجه داشته باشند. همچنین از همشهریان محترم تقاضا می گردد در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی با ستاد فوریت های سلامت محیط و کار (سامانه ۱۹۰) تماس حاصل نمایند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *